Klokkerholm dyrepark

Velkommen

Vores Historie

Nyligt hjemvendt til vores barndomsegn og med lyst til at kaste os ud i et fælles projekt, begyndte vores rejse mod Klokkerholm Dyrepark.
Sideløbende med at vi gjorde det gamle stuehus beboeligt, anskaffede vi os de første dyr. Siden kom mange flere til, og vi tilbragte pludselig al vores tid herude. Huset i Hjørring blev lejet ud, siden solgt, og så tog ideer og proces fart. Vi flyttede fast til Kærsigvej 2 i september 2019.

Vores faglige baggrunde som henholdsvis håndværker og pædagogisk uddannet gav grobund for mange kreative og praktiske drømme og visioner, og støt og roligt kom tanken om en dyrepark. Vi gik i gang med at vælte gamle bygninger, indhegne, bygge stalde, indkøbe nye dyr og i det hele taget indrette stedet. I dag, mange erfaringer og oplevelser rigere, er vi ved at føle os klar til at åbne for i år. Vi har allerede flere tiltag i ærmet for næste år.
Vi glæder os til at byde gæster velkommen til vores lille uslebne perle 😊

Om Christina

Christina Bak er uddannet folkeskolelærer. Hun er født og opvokset i Hjallerup og glædes over at komme “hjem” igen.

Om Lars

Lars Jungersen er uddannet VVS-tekniker. Han har fundet tilbage til sin fødeegn, og han glæder sig nu til livet på landet.

Fællesmål

Begge har vi stor lyst til, og mod på, at nyde livet blandt glade mennesker, som besøger os og den store, mangfoldige dyreflok 

Som skole klasse, daginstitution eller dagplejer kan vi tilbyde en helt specielt oplevelse. Ring eller skriv & lad os sammen planlægge nogle dejlige & lærerige timer hos os!